Reserveren


B&B Peperhuis Egmond krijgt in het hoogseizoen en rondom de feestdagen, vakanties en weekeinden veel aanvragen voor een langer verblijf. Daarom kunnen wij uw aanvraag voor één enkele overnachting helaas niet altijd direct honoreren. Voor speciale feestdagen en de weekeinden in het hoogseizoen hanteren we doorgaans een minimum verblijf van 3 overnachtingen.

Alle kamers bevinden zich op de begane grond. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke kamervoorkeur. Omdat het soms lastig is om de agenda optimaal in te delen, kunnen we uw voorkeur helaas niet altijd garanderen.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw reserveringsaanvraag. Krijgt u geen antwoord, controleer dan even uw spam-map. Voor actuele beschikbaarheid kunt u ons 7 dagen per week telefonisch, per WhatsApp of per e-mail bereiken.

 

Bed & Breakfast Peperhuis Egmond

Het kleinste Hotel van Egmond

Erik Zuurveld en Marion Toepoel
Peperstraat 22A
1935 BE Egmond-Binnen
Nederland

Telefoon: 072-5053341
Mobiel: 06-26574844
WhatsApp: 06-26574844
E-mail: hotel@peperhuisegmond.nl
www.peperhuisegmond.nl

Waar kunt u ons vinden

Informatieaanvraag:


    Voorkeur voor kamer/vakantiewoning

    Alle B&B kamers bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van dezelfde faciliteiten. Mocht u een voorkeur voor een bepaalde kamer hebben, zullen wij ons best doen deze te honoreren. Omdat wij de hotelkameragenda zo optimaal mogelijk indelen en hierbij rekening houden met diverse factoren, is het helaas niet altijd mogelijk uw persoonlijke kamervoorkeur te garanderen.